Pagini

  1.   Pregătire profesională
  2.    Public(ă)
Pe baza unui ABONAMENT LUNAR, în grupe mici (3-4 persoane) sau individual, vă ajutăm să vă îndepliniți visul de a urma o carieră militară (armată, poliție, jandarmerie etc.). Veți avea ...
Pe baza unui ABONAMENT LUNAR, în grupe mici (3-4 persoane) sau individual, vă ajutăm să vă îndepliniți visul de a urma o carieră militară (armată, poliție, jandarmerie etc.). Veți avea un PROGRAM STRICT INDIVIDUALIZAT, respectând principiul antrenamentului progresiv, vă vom pregăti fizic, dezvoltându-vă forțasuplețea și rezistența.

Atunci când corpul vostru va ajunge la parametrii optimi de funcționare, trecem la ceva mai greu, la poligoane și trasee aplicative și utilitare, de genul probelor pe care le veți susține la examen și vom urmări încadrarea și chiar depășirea baremelor oficiale.

În plus, veți beneficia de asistență psihologică și de antrenament mental specific militar, familiarizându-ne și cu procesul de teste și testare psihologică pe care-l veți întâlni la admitere.
  1.   Autoapărare
  2.    Public(ă)
Un curs FOARTE ACCESIBIL, CU DURATĂ LIMITATĂ (6 luni)  privind felul în care copii învață să se apere. Sunt introduse strategii anti-bullying, tactici de prevenție și, în ultimă in...
Un curs FOARTE ACCESIBIL, CU DURATĂ LIMITATĂ (6 luni)  privind felul în care copii învață să se apere. Sunt introduse strategii anti-bullying, tactici de prevenție și, în ultimă instanță, tehnici de apărare adecvate vârstei. Înveți cum să te ferești de rele, cum să previi o situație neplăcută, înveți tot ce nu ai avut ocazia să înveți până acum de la părinți sau de la școală. Nu uita! VIOLENȚA ESTE ULTIMA SOLUȚIE! Sunt multe  metode de a o evita, iar dacă nu poate fi evitată, trebuie să știi cum să reaționezi. 

Dacă ai până în 16 ani, spune-le părinților să te înscrie la cursul nostru sau, de ce nu, adu-i și pe ei să se antreneze cu tine. Vă veți distra, vă veți apropia și, mai mult, obțineți și o reducere. Tematica și planurile individuale de pregătire le veți găsi în contul personal, după autentificare.
There is no page available on the site. Be the first to create it today!
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts