Asociația Clubul Sportiv „Close Combat România

Suntem o organizație non-profit, un club sportiv înființat în București de către Maestrul Dan Dumitru și funcționăm din anul 2003 (Autorizația 33/21.03.2002, 80-4/30366). Ne ocupăm cu artele marțiale de luptă și tradiționale, tehnici de supraviețuire, dar și instruire tactic-operativă.

Arte marțiale tradiționale, de luptă și pentru auto-apărare

Metode, tehnici și procedee de supraviețuire și prim-ajutor

Pregătire tactic-operativă, simulări de luptă și jocuri strategice

Noi te pregătim pentru viață

Lumea, strada, chiar și propria ta locuință pot deveni un spațiu plin de surprize, chiar violent. Tu știi ce ai de făcut pentru a scăpa cu bine? Te poți proteja pe tine și îi poți proteja pe cei dragi?

De ce ne-ai alege pe noi?

Știm ce facem și îți oferim o pregătire completă

Majoritatea instructorilor au o foarte mare experiență în acțiuni reale, tactic-operative, fiind de carieră luptători profesioniști în forțele speciale, astfel încât știu foarte bine realitatea străzii și cum trebuie să vă pregătească pentru ea.

Noi nu vă pregătim doar fizic, ci și teoretic, inclusiv legislativ. Este foarte simplu să vorbești despre auto-apărare, însă foarte greu să o demonstrezi, astfel încât, în fața legii, poți deveni imediat din victimă agresor și să suporți consecințele. De cele mai multe ori, a te apăra nu înseamnă să te bați, ci mult mai mult, mai ales inteligență, tact și cunoștinșe temeinice.

Ce poți studia la noi?

Clubul nostru din București și filiala acestuia din Constanța te invită să studiezi prin intermediul instructorilor săi o gamă variată de tehnici marțiale, tehnici de gestionare și control energetic, de relaxare și optimizare funcțională sau să participi la acțiunile noastre

Arte marțiale de autoapărare, de luptă și tactic-operative profesionale100%
Arte marțiale tradiționale chinezești100%
Tehnici de control energetic, de eliminare a stresului și optimizare funcțională100%
Metode, tehnici și procedee de supraviețuire urbană și în natură, în condiții speciale100%
Tragere și utilizarea armamentului (airsoft și real), legislația în vigoare100%

Cu cine vei putea lucra

Iată și instructorii noștri cu care vei putea lucra dacă ne alegi pe noi. Fă click pe o fotografie pentru a obține mai multe informații despre acesta și pentru a vedea calificările sale.
Dumitru Dan
Dumitru DanGrad: Mare Maestru; Sală: Bucureșticlosecombatromania@yahoo.ro
Președinte „Close Combat România” și „Military Self Defense”, fost ofițer SIAS, Mare Maestru în „Close Combat” (10 DAN), „Military Self Defense” (10 DAN) și „Aikijutsu” (9 DAN), Instructor specialist SIWA în Supraviețuire și Instructor în Aikido (1 DAN). Profesor asociat AMP cu afiliere ONU.
Todirișcă Cristian
Todirișcă CristianGrad: Instructor; Sală: București
Student la Medicină Veterinară, Instructor în Close Combat (2 DAN), Instructor USA în Supraviețuire Urbană.
Martac Ionuț
Martac IonuțGrad: Instructor; Sală: Constanțaionut.martac@yahoo.com
Fost militar combatant în Armata Română și luptător în Legiunea Străină Franceză, Instructor în Close Combat (1 DAN), Military Self Defence (1 DAN) și Krav-Maga (1 DAN), Instructor SIWA Level II în Supraviețuire și Instructor Level II în fitness, nutriție și bodybuilding. Profesor asociat AMP cu afiliere ONU.
Băețica Mara Antonia
Băețica Mara AntoniaGrad: Instructor; Sală: București
Studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Instructor în Close Combat (2 DAN), Instructor USA în Supraviețuire Urbană
Opariuc-Dan Cristian
Opariuc-Dan CristianGrad: Instructor; Sală: Constanțacopariuc@gmail.com
Fost ofițer de jandarmi, doctor în psihologie și cadru didactic universitar, Instructor în Close Combat (1 DAN), Military Self Defense (1 DAN) și Shaolin Qinna (1 DUAN), Instructor USA în Supraviețuire Urbană, practicant de arte marțiale chinezești de luptă și tradiționale. Profesor asociat AMP cu afiliere ONU.
Pente Dan
Pente DanGrad: Instructor; Sală: București
Fost militar combatant în Armata Română, fost cadru SPP, Instructor SIWA Level II în Supraviețuire, Specialist în tehnici de supraviețuire nomadă, Instructor Close Combat (1 DAN) și Military Self Defense (2 DAN)

Afilieri internaționale

AMP - Artes Marciales Profesionales
AMP - Artes Marciales Profesionales
Survival Instructors World Association
Survival Instructors World Association
Fédération Internationale de Close Combat
Fédération  Internationale de Close Combat
Cron Job Starts