Finding events near you ...

Evenimente promovate

Evenimente

Noi
20
  1.   Supraviețuire
  2.    Public(ă)
  1.   20th Noi, 2020 - 22nd Noi, 2020
Game for life – este un joc dinamic de logică, tactică și strategie, unic în lume. Tematica jocului este legată de supraviețuirea în natură și supraviețuirea urbană, tehnici de salvare ...

Game for life – este un joc dinamic de logică, tactică și strategie, unic în lumeTematica jocului este legată de supraviețuirea în natură și supraviețuirea urbană, tehnici de salvare și prim ajutor, incluzând diverse situații cu care probabil că v-ați mai întâlnit sau situații cu care vă puteți întâlni în orice moment pe viitor și ar fi bine să știți ce aveți de făcut pentru a le face față cu succes. Cu certitudine, este un joc informativ-educativ foarte distractiv și antrenant. Alături de noi, într-un cadru apropiat de realitate, cu scenarii duse până la momentul în care veți simți trauma, veți trăi experiența vieții.

Puteți participa și cu întreaga familie sau cu gașca de prieteni, deoarece se poate intra în joc în echipe de 3–5 jucători. Aveți voie la un echipament individual strict necesar, ce va fi stabilit de organizator, iar ideea jocului este următoarea:

Trebuie să treceți prin tot felul de situații și să faceți față unor provocări, pentru a putea strânge cât mai multe puncte, ele fiind preschimbate mai apoi în bani (1 punct = 1 leu), iar cu ajutorul banilor puteți închiria bunuri, obiecte sau materiale pentru probele viitoare, în funcție de cum vă faceți strategia de joc.

Probele necesită gândire logicăstrategietactică și presupun efort și perspicacitate. Din clipa în care s-a prezentat regulamentul de joc, iar toate echipele înscrise au confirmat că sunt pregătite, sună goarna, urmând ca toată lumea să fie conectată strict la acțiune.

Durata jocului: - un weekend (vineri, sâmbătă și duminică), astfel:

  • Sosirea are loc vineri seara, urmând înscrierea oficială, extragerea biletelor pentru ordinea de intrare în concurs, prezentarea regulamentului de joc, achiziționarea materialelor puse în joc, amenajarea locului de campare, socializare, focul de tabără.
  • Concursul propriu-zis are loc în principal sâmbătă, când se vor susține 2 din cele 3 probe.
  • Plecarea are loc duminică, după susținerea ultimei probe a concursului și după festivitatea de premiere.

Game for Life va avea mai multe ediții anual, iar fiecare eveniment va fi anunțat în timp util, pentru a vă putea înregistra în joc.

Locul de desfășurare a evenimentului: Hotarele-Giurgiu. După înregistrare, toate echipele înscrise în concurs vor primi coordonatele GPS.

Nu există evenimente create pe site. Fiți primul care creați un eveniment!
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts