Alegeți un plan sau o categorie de abonamente

Autoapărare și protecție împotriva violenței stradale

Studiază în cluburile din București și Constanța

 Poza 1 Violenta stradalaIa legătura chiar acum cu noi pentru a te înscrie tu sau pentru a-ți înscrie copiii la unul dintre cursurile de auto-apărare și protecție împotriva violenței stradale. Nu se știe ce se poate întâmpla, prim urmare este bine să fii pregătit.

Avem importante reduceri pentru programele „Învață în pereche”, dacă ești băiat și vii cu prietena sau ești fată și vii cu prietenul , „Apropie-te de copil”, dacă vii și te antrenezi cu copilul sau „Toată familia”, dacă vii cu toată familia (până la 5 persoane). Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie la unul dintre programele noastre.

Cursuri de supraviețuire urbană și în natură

Studiază în cluburile din București și Constanța

 Poza 2 Supravietuire in naturaSunt situații în care viața ta sau a celor dragi poate fi pusă în pericol. Un incendiu, o inundație, un cuntremur, o furtună violentă, un naufragiu, o avalanșă care te poate surprinde în timp ce te te afli în munți și multe, multe altele.

Crezi că ție nu ți se poate întâmpla? Ești sigur? Bineînțeles, ai putea ajunge la adânci bătrâneți, sănătos și fericit fără să pățești nimic din cele spuse mai sus, dar dacă....

Nu mai bine urmezi cursurile noastre de scurtă durată (un weekend) pentru a afla ce ai de făcut și pentru a investi în siguranța ta viitoare? Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie la unul dintre programele noastre.

Gestionarea accidentelor și a situațiilor critice

Studiază în cluburile din București și Constanța

 Poza 3 Gestionarea accidentelorSe poate întâmpla oricând să vezi că-ți ia foc mașina, să ai un accident, să cazi cu mașină într-u lac sau într-un râu. Se poate să vezi pe cineva că se îneacă sau să fii primul sosit la locul unui accident. Ce faci? Filmezi, fotografiezi și treci mai departe nepăsător sau sari în ajutor. Dacă vrei să ajuți, știi cum să procedezi fără sa faci mai mult rău decât bine?

Îți oferim o serie de cursuri de scurtă durată (un weekend) în care vei afla tot ce trebuie să știi pentru a face față cu succes unor astfel de scenarii. Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie la unul dintre programele noastre.

Proiect nou

Programe de prim ajutor tactic și intervenție în situații critice.

Studiază în cluburile din București și Constanța

 Poza 9 Prim ajutor tacticOricând poate cineva suferi un infarct sau un accident vascular pe stradă. Se poate îneca cu o alună, cu apă sau cu un os de pește. Poate suferi arsuri, degerături sau poate fi victima unor violențe domestice sau stradale ori, mai grav, a unei înjunghieri sau împușcări. În astfel de cazuri, primele secunde sunt vitale, iar dacă te nimerești prin zonă ar trebui să știi ce ai de făcut pentru că fotografiatul nu salvează vieți, doar acțiunea responsabilă.

Vino la cursurile noastre de scurtă durată (un weekend) și vei învăța să dai un prim ajutor profesional. Mai mult decât atât, vei dobândi și un certificat profesional, recunoscut de Ministerul învățământului și de Ministerul Sănătății și acordat de ASVSU (Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență).Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie la unul dintre programele noastre.

Arte marțiale profesionale și pregătire tactică

Studiază în cluburile din București și Constanța

 Poza 4 AMPDacă lucrezi în domeniul ordinii publice, ești operator sau ai misiuni de intervenție, n-ar strica să-ți reactualizezi cunoștințele și deprinderile de luptă. Oferta noastră este variată, atât pentru pregătirea în grupuri mici, cât și pentru cea individuală.

Dacă intenționezi să urmezi o carieră de militar sau de polițist, atunci probabil că ești deja la curent cu rolul pregătirii fizice și psihologice. Dacă vrei să faci față cu brio la aceste examene sau dacă vrei doar să te testezi, vino alături de noi. Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie la unul dintre programele noastre.

Arte marțiale tradiționale, chinezești și japoneze

Studiază în cluburile din București și Constanța

Dacă pentru tine artele marțiale nu înseamnă doar luptă, ci și filozofie, cultură, medicină tradițională, forme, frumusețea mișcării, meditație, respirație, arme tradiționale și multe altele, înscrie-te la un program permanent de pregătire, indiferent de vârstă, de gen biologic și de condiție fizică. Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie la unul dintre programele noastre.

Proiect nou

Tehnici de control energetic, de relaxare, fitness și optimizare funcțională

Studiază în cluburile din București și Constanța

De cele mai multe ori, ritmul societății actuale, viața profesională, obligațiile, responsabilitățile, toate astea conduc la acumulare a stresului, la oboseală, la surmenaj și, într-un final, la boli psiho-somatice. În realitate, stresul poate fi controlat și eliminat destul de ușor dacă știi cum să-ți optimizezi funcțiile prin meditație și control energetic. Programele noastre derivate din metodele orientale (Qigong) îți vor permite în scurt timp să rămâi neafectat de ceea ce se întâmplă în jur, să te simți mai bine, să redescoperi fericirea, liniștea și bucuria. Mai mult, dacă ai luat în greutate, îți putem construi planul de nutriție și te putem asista astfel încât să-ți regăsești greutatea ideală și tonifierea musculară. Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie la unul dintre programele noastre.

Proiect nou

Tabere și jocuri tactice

Depășește-ți limitele. Află de ce ești în stare

Foto 8Vino și urmează programele taberelor noastre de scurtă și de lungă durată, pentru copii și adulți. Avem de toate. Distracție, adrenalină, foc de tabără, jocuri tactice, misiuni, ce doriți. Dar, mai ales, veți pleca îmbogățiți cu multe cunoștințe care s-ar putea să salveze, la un moment dat, viața voastră și a altora. Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie la unul dintre programele noastre.

Înregistrează-te acum!
Cont nou gratuit
Crează-ți GRATUIT un cont chiar acum
Gratuit
Durata abonamentului pe site: Permanent

SiglaÎnregistrați-vă GRATUIT un cont pentru a avea acces la mai multe informații, pentru a intra în legatură cu membrii clubului și pentru a beneficia de facilitățile, ofertele și discountu-urile pe care le oferim. Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie pe site-ul nostru.

Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts